Advertisement
Domov
Sofinanciranje nabavljene gasilske opreme PDF Natisni E-pošta

  

  

 

 

From: Gasilska zveza Slovenije [mailto: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Sent: Monday, March 07, 2016 8:49 AM
To: Gasilska zveza Slovenije
Subject: RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE GZRO ZA LETO 2016

 

GASILSKIM ZVEZAM

ČLANOM UPRAVNEGA ODBORA GZS

ČLANOM POVELJSTVA GZS

 

Spoštovani.

 

Razpis za sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme za leto 2016 je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 18/2016 dne 4.3.2016 - razglasni del. 

Objavili smo ga na spletni strani, kot tudi vse priloge k razpisu za leto 2016:

- priloga 1: Seznam tipizirane opreme
- priloga 2: Življenjska doba
- priloga 3: Vrstni red nabave vozil
- priloga 4: Koeficienti razvitosti občin za leto 2016 in 2017

 

Namen razpisa je sofinanciranje nabave določene nove gasilske zaščitne in reševalne opreme ter gasilskih vozil za prostovoljna gasilska društva ter gasilskih vozil za gasilske zveze, nabavljenih v obdobju od 1. 5. 2015 do 30. 4. 2016.

Prijavitelj mora vlogo na razpis za dodelitev sredstev izpolniti in zaključiti v programu Vulkan ter natisniti in skupaj z vsemi prilogami poslati izključno s priporočeno pošto na: »Ministrstvo za obrambo, Upravo RS za zaščito in reševanje, Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana«.

Rok za prijavo na razpis prične teči z dnem objave v uradnem listu, prijavo pa je mogoče oddati do vključno 6. 5. 2016. Vloga bo pravočasno oddana, če bo najkasneje na zadnji dan predpisanega roka zaključena v Vulkanu in oddana na pošti kot priporočena pošiljka.


POMEMBNO:

V kolikor boste do konca obdobja nabave (30.4.2016) še izvajali nabave opreme, vloge v Vulkanu še ne zaključite, ker jo je možno poslati po Vulkanu samo enkrat. Vlogo PGD mora obvezno potrditi tudi GZ, sicer tudi tiskanje ni možno.

Pred kreiranjem vloge na razpis (oprema/sofinanciranje) morate vnesti opremo (oprema/urejanje/nov) pod pravimi šiframi (šifre preverite na obrazcih 4a, 4b, 4c na znaku: ?)

Po vnosu opreme in pred kreiranjem vloge tudi preverite v obrazcih 4a, 4b oz. 4c, če je oprema pravilno vnesena in prikazana z vsemi zahtevanimi podatki (v obrazcih ne sme biti zvezdic, ki javljajo pomanjkljivost in omogočeno mora biti tiskanje obrazcev). Ti obrazci so tudi eni izmed obveznih prilog k vlogi.

Preden se vloga zaključi je obvezno prenoviti (ažurirati) podatke v Vulkanu (predvsem ID za DDV, TRR račun in zastopnika-predsednika).
 

Vsebino razpisa in vse priloge pošiljamo tudi v priponkah.

 

Z gasilskimi pozdravi.

 

Gasilska zveza Slovenije

 

 

 
< Nazaj   Naprej >
Gasilska zveza Novo mesto
Seidlova cesta 29, 8000 Novo mesto